Jak częstować krówkami

Masz w firmie krówki reklamowe, ale brakuje ci pomysłu na to, jak elegancko i wygodnie nimi częstować klientów? Jeżeli dotyka cię taki problem, mamy na niego rozwiązanie – i to nie jedno. Naszą pierwszą propozycją wartą rozważenia są wiklinowe koszyczki. Naturalność zawsze była pożądana w reklamie. Połączenie naturalnie wiklinowych koszyczków z krówkami reklamowymi na bazie naturalnych składników, musi przynieść korzystne rezultaty. Koszyczki, z jakich zamierzamy korzystać powinny być wyposażone wewnątrz w aksamitną serwetkę, która wypełni dno. Pamiętajmy również o tym, aby koszyczki miały odpowiednią pojemność. Chodzi o to, aby jednorazowo wsypać do nich krówki w większej ilości i nie musieć pamiętać o okresowym uzupełnianiu łakoci, co może być sporym wyzwaniem w niektórych przypadkach. Ważna rzecz, o jakiej nigdy nie powinno się zapominać, to aby w każdym przypadku obok koszyczka na krówki umieścić niewielki kosz na śmieci. Jest on potrzebny, aby wygodnie i bezpiecznie pozbyć się zdjętego z krówki opakowania.

Wiele firm popełnia ten błąd i wystawia na swoich ladach w recepcji krówki reklamowe, nie pamiętając o tym, aby w pobliżu znalazł się nawet małych rozmiarów kosz na śmieci. W efekcie wiele osób, które normalnie chętnie poczęstowałoby się takimi krówkami nie sięga po nie, w obawie o to, że nie będzie miało gdzie wyrzucić zużytego opakowania. Nie jest to jednak największym problemem. Znacznie gorzej wyglądają natomiast krówki reklamowe, które zostały zamówione w niesolidnych firmach. Takie słodycze często są już roztopione. Dochodzi w nich do wylania się słodyczy na opakowanie, a w rezultacie posklejania się cukierków ze sobą. Można tego uniknąć na dwa sposoby. Przechowując krówki reklamowe w chłodnych pomieszczeniach i zamawiając je w firmach, które od wielu lat zajmują się ich produkowaniem. Będziemy wówczas mieć pewność, że do ich wytworzenia dołożono wszelkich starań, a konsystencja została opracowana w sposób zgodny ze sztuką cukierniczą.

Podobne wpisy